Kasteel Tivoli
Lees meer

Bedrijfsevenement Brussel

Unieke zaal bij Brussel - Kasteel Tivoli

Het indrukwekkende Kasteel Tivoli (Mechelen) is de gedroomde locatie vlakbij Brussel voor uw bedrijfsevenement. Het mooie kasteel is fantastisch ingericht, waarbij een elegant evenwicht is gevonden tussen een historische, klassieke setting en een elegant en klassevol modern interieur. Voor een speciale locatie voor een bedrijfsevenement bij Brussel moet u bij Kasteel Tivoli zijn. Deze unieke setting, met een wondermooi evenwicht tussen klassiek en historisch en een elegant modern interieur is voor ieder bedrijfsevenement uitermate geschikt.

Lees meer

Kasteel Tivoli – een toplocatie

Het omliggende park zorgt voor een zalige oase van rust en natuur. De lekker geurende kruidentuin met ravissante rozenstruiken, de nette groene grasvelden en eeuwenoude bomen maken van het park een heerlijke oase van rust. Deze rustige, anonieme omgeving biedt voor u en uw genodigden in het (drukke) Brussel de welgekomen privacy en rust voor uw bedrijfsevenement.

Prima uitgeruste zalen voor bedrijfsevenementen in de buurt van Brussel

De zeer goed uitgeruste en gerieflijke vergaderzalen, voorzien van daglicht en alle denkbare accommodatie, maken van Kasteel Tivoli een geschikte prachtlocatie voor een bedrijfsevenement nabij Brussel. Er is plaats voor liefst 250 gasten. Onze ploeg van professionals garandeert u een perfecte organisatie en uitvoering van uw bedrijfsevenement.

Vlotte bereikbaarheid vanuit Brussel – een troef voor uw bedrijfsevenement

Gelegen vlak naast de afrit van de E19 is Kasteel Tivoli uiterst vlot te bereiken met de wagen! Aan parkeerplek is er bovendien geen gebrek. Onze gratis parking voor 60 wagens is dan ook een absolute troef voor bedrijfsevenementen.

Uitstekende gastronomie voor bedrijfsevenementen

In een op prachtige wijze gerenoveerde orangerie kunt u terecht in ons zeer gedegen restaurant. Onze keukenploeg etaleert er iedere dag zowel creativiteit als talent om u een heerlijke uitgebreide lunch of avondmaal te kunnen bieden, met verse basisproducten. De impressionante wijnkaart verraadt de toewijding van onze cuisiniers voor weldoordachte combinaties. Voor de culinaire organisatie van uw bedrijfsevenement kunt u bij ons terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Geen betere keuze voor een bedrijfsevenement bij Brussel dan Kasteel Tivoli!

Menu