Kasteel Tivoli
Lees meer

Babyborrels

Als trotse ouders bent u blij en enthousiast over uw baby. Iedereen wilt komen kijken en u feliciteren. Familie en vrienden komen verspreid aan huis en daarna bent u doorgedraaid en gespannen.

Daarom is een babyborrel bij het historische Kasteel Tivoli de ideale oplossing. De bijzondere sfeer bij dit kasteel zorgt ervoor dat uw genodigden optimaal genieten bij uw babyborrel. U kunt op deze wijze zelf totaal ontspannen en alle felicitaties in ontvangst nemen en uw baby trots voorstellen aan uw gasten. Wij hebben verschillenden formules voor een fijne babyborrel en overleggen dit graag vrijblijvend met u. Wij houden altijd rekening met uw wensen en ideeën. Het prachtige park van vier hectare maakt het geheel compleet maar ook de bereikbaarheid is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen en dichtbij de snelweg E19. De genodigden voor deze babyborrel kunnen gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij bieden? Neem snel contact met ons op om een beeld te krijgen van de opties en formules.

Menu