Kasteel Tivoli
Lees meer

Communiefeesten

Een van de mijlpalen in het leven van een kind is zondermeer de communie. Een bijbehorend communiefeest is een onderdeel van deze bijzondere dag. Kinderen kijken al tijden uit naar dit bijzondere moment en dus moet het perfect in orde zijn.
Zowel voor de kinderen maar ook voor de ouders, familie en vrienden is een communiefeest een speciale gebeurtenis.

De communicant staat centraal en daarom is het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli met prachtige zalen de meest geschikte plek voor een mooi communiefeest. Het heugelijke moment wordt gehuld in vrolijkheid en sfeer met kindvriendelijke hapjes, drankjes, buffetjes en decoratie. Voor de volwassenen wordt een communiefeest bij kasteel Tivoli een aangename dag om nooit te vergeten. Het grote domein van vier hectare met Engelse tuin geeft de mogelijkheid voor kinderentertainment zoals een trampoline en ook animatie kan aanwezig zijn. Het team van kasteel Tivoli zorgt ervoor dat het niamend aan iets ontbreekt en dat de sfeer optimaal zal zijn.

De bereikbaarheid is absoluut interessant.
Vlakbij Brussel en Mechelen nabij de snelweg E 19 en u vindt u zelfs een ruime en gratis parkeerplaats voor de gasten bij het kasteel.
Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en bestaande formules.

Menu