Kasteel Tivoli
Lees meer

Huwelijksfeesten

Een huwelijksfeest verdient een schitterende en fabelachtige entourage. Het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli bezorgt u die onvergetelijke huwelijksdag.

Eén van de belangrijkste momenten in uw leven wordt bij Kasteel Tivoli omgetoverd tot een huwelijksfeest met sprookjesallure. Het historische kasteel is vernieuwd met schitterende designzalen en authentieke details. Te midden van vrienden en familie beleeft u hier het huwelijksfeest van uw dromen. Tot in de kleinste aspecten besteden wij aandacht aan al uw wensen. Niets is ons te speciaal of te bijzonder, alles ligt in onze mogelijkheden. Schitterende recepties tot en met een exclusief avondfeest krijgen van ons team de volledige en professionele aandacht.

Bij mooi weer kan de receptie op het prachtige vier hectare tellende domein gehouden waar een Engelse tuin een extra troef is.

Tot 250 mensen kunnen wij verwennen op uw huwelijksfeest terwijl u ontspannen geniet van uw genodigden. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. De culinaire ondersteuning is zeer verfijnd. Ook de bereikbaarheid en ligging van deze schitterende trouwlocatie is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen – nabij de snelweg E19 – is het kasteel voor iedereen heel gemakkelijk te vinden. Een gratis en ruime parkeerplaats staat gratis ter beschikking.
De gastronomische keuken is een grote toegevoegde waarde.

Een plek met oneindig veel pluspunten voor een volmaakt huwelijksfeest. Kom gerust eens vrijblijvend op afspraak om alle mogelijkheden en formules te bespreken voor een droomhuwelijk op maat. Wij staan u na een telefonische afspraak graag te woord. U kunt ons ook via het contacformulier bereiken

Menu