Kasteel Tivoli
Lees meer

Huwelijksverjaardagen

Iedere huwelijksverjaardag die gevierd zal worden moet een mooi feest worden. Of het nu de eerste huwelijksverjaardag is, of de zilveren, de gouden of diamanten, het moet toch fijn en speciaal gevierd worden.

Een huwelijksverjaardag viert u in het prachtige gemoderniseerde historische kasteel Tivoli. De omgeving is bijzonder aangenaam en sfeervol voor het huwelijkspaar dat hier optimaal kan genieten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van kasteel Tivoli.
Wij houden rekening met alle wensen en budget voor de huwelijksverjaardag.

Als het een ouder huwelijkspaar is, wordt de leeftijd gerespecteerd. De gastronomie is gerenommeerd en wordt door een hartelijke bediening geserveerd. Bij een gelukwensenreceptie worden creatieve hapjes en heerlijke drankjes aangereikt. U kunt naar wens een avondfeest met buffet of diner presenteren. Gezien de eenvoudige bereikbaarheid, vlakbij Brussel en Mechelen, nabij de snelweg E 19, is het voor de genodigden zeer eenvoudig het kasteel te vinden.
Een ruime en gratis parkeerplaats staat ter beschikking.

Wij bieden talloze mogelijkheden, opties en formules. Contacteer ons dus snel om meer te weten te komen over ons aanbod.

Menu