Kasteel Tivoli
Lees meer

Lentefeesten

Een lentefeest in de meimaand is inmiddels de gewoonte voor iedereen die geen communiefeest houdt maar toch het “groot worden” wilt vieren.

De kinderen kijken daar al maanden naar uit en dus moet het een onvergetelijke dag worden. Het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli heeft prachtige designzalen om een lentefeest aan te bieden. De aangename en warme sfeer is een belangrijk onderdeel om samen met familie en vrienden het lentefeest van uw zoon of dochter te vieren. Het is van groot belang dat de kinderen zich goed amuseren. Het domein van vier hectare met Engelse tuin biedt genoeg plaats aan kinderentertainment zoals een springkasteel en animatie.

Of het nu gaat om een groot of intiem lentefeest, het professionele team van kasteel Tivoli staat klaar om het iedereen naar de zin te maken. De hapjes en drankjes voor de kinderen zijn afgestemd op een vrolijke uitstraling en ook voor de ouders is het een feestelijke aangelegenheid met fijne gastronomische ondersteuning.
Wij garanderen voor iedereen een mooie en gelukkige dag met kindvriendelijke decoratie. Maak gerust een afspraak om onze mogelijkheden te bespreken voor een lentefeestje om nooit te vergeten.

De bereikbaarheid is ideaal. Vlakbij Brussel en Mechelen nabij de snelweg E 19 vindt u zelfs een gratis ruime parkeerplaats voor de gasten bij het kasteel. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Menu