Kasteel Tivoli
Lees meer

Verjaardagen

Het gemoderniseerde, historische Kasteel Tivoli is op-en-top een volmaakte plaats om een verjaardag te vieren. De vele grote en kleinere zalen zijn uitstekend geschikt voor een verjaardag in intieme vorm of groots uitgepakt.

Indien u liever wenst om in de prachtige orangerie te vertoeven, met schitterend uitzicht op het uitgestrekte domein met Engelse tuin, dat bent u daar voor in de gelegenheid. Wij reserveren dan een grote of kleine tafel voor u. De gastronomie is uitmuntend en zal de verjaardag opluisteren met drankjes, hapjes en/of een buffet of diner. Deze historische plaats met prachtige sfeervolle en hedendaagse accenten is een ideale omgeving voor een sfeervolle en gezellige verjaardag voor u, uw familie en vrienden, afgesproken of als verrassing.

Het bekwame team van Kasteel Tivoli zal ervoor zorgen dat de verjaardag een aangename en heugelijke dag zal zijn. Gezien de gemakkelijke bereikbaarheid, vlakbij Brussel en Mechelen, nabij de snelweg E 19, is het voor de genodigden zeer eenvoudig het kasteel te vinden. Een ruime en gratis parkeerplaats staat ter beschikking.

Aarzel niet ons te contacteren. We verschaffen graag meer tekst en uitleg bij de vele mogelijkheden.

Menu