Lees meer

Lunch

Het restaurant van Kasteel Tivoli is de ideale plaats voor een snelle lunch of een uitgebreide 4-gangen maaltijd. Of u nu luncht met collega’s, klanten, zakenpartners, vrienden of familie, u zult ongetwijfeld genieten van de verzorgde keuken en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Het restaurant serveert vis, vlees of vegetarische schotels.

Bij goed weer beschikken we over het mooiste tuinterras van Mechelen!

Kom à la carte degusteren en reserveer u tafel via info@kasteeltivoli.be of 015 70 91 60

Elke week stelt onze chef ook een lunch menu voor aan 28 euro voor 2 gangen + koffie en 33 euro voor 3 gangen.  

Zondag 12 november – vrijdag 17 november

Tartare van zalm met zure room

***

Gentse waterzooi

Of

Zeewolf met spinazie, krieltjes en beurre blanc

***

Javanais met chocolademousse en karamel

Zondag 19 november – vrijdag 24 november

Pladijsreepjes met Tartare saus en gegrilde citroen

***

Gegrilde entrecote met kruidenboter, geroosterde groenten en frietjes

Of

Rode poon met broccoli, puree en witte wijnsaus

***

Appeltaartje

Zondag 26 november – vrijdag 1 december

Gevogelte kroket met pickles mayonaise

***

Witloof uit de oven

Of

Pladijs met spek en erwtjes 

***

Soesjes met banketbakkersroom, vanille ijs en warme chocoladesaus

Zondag 3 december – vrijdag 8 december

Argentijnse topscampi met spinazie, look en room

***

Osso Bucco van kalkoen “Milanese”

Of

Wijtingfilet, mosterdsaus en preipuree

***

Panna cotta met zure room en tonka

Zondag 10 december – vrijdag 15 december

Libanese mezze (om te delen)

***

Stoverij van hert met wintergroenten en kroketjes

Of

Steenbolkfilet op een risotto van champignons met kappertjes

***

Café glacée

Zondag 17 december – vrijdag 22 december

Huisgemaakte wildpaté met toast van notenbrood en mangochutney

***

Rollade van kalkoen met brie, pancetta en pesto

Of

Filet van zalm gegrild met andijvie à la crème

***

Appeltaartje met vanille-ijs

Zondag 26 december – vrijdag 29 december

Huisgemaakte kaaskroketjes, peterselie en citroen

***

Thaise rode curry met lengfilet en scampi

Of

Zwarte pens met appel en gebakken aardappel

***

Citroentaartje met sorbet van mandarijn

Openingsuren

! Onze keuken sluit altijd één uur vroeger dan de aangegeven sluitingsuren !

Maandag tot vrijdag
Restaurant open van 10 tot 15 uur
Brasserie open van 15 tot 17 uur
Keuken open van 10 tot 16 uur

Zaterdag
Restaurant gesloten
Brasserie open van 10 tot 15 uur
Keuken enkel open voor feesten, groepen of koffietafels

Zon- en feestdagen
Restaurant open van 10 tot 19 uur
Keuken open van 10 tot 18 uur

Wegens de organisatie van evenementen zal het restaurant gesloten zijn op volgende data:

  • do 16/11 om 15u
  • do 23/11 hele dag gesloten

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Menu