Kasteel Tivoli
Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement zal helemaal geslaagd zijn in het monumentale, gemoderniseerde Kasteel Tivoli in Mechelen.

Speciale bedrijfsbijeenkomsten in een stimulerende en prachtige omgeving op een domein van vier hectare met majestueuze bomen, een vijver en een schitterende Engelse tuin. De meerwaarde van deze locatie vindt u in dit volledig opnieuw ingerichte kasteel met verschillende moderne vergaderzalen. De zalen beschikken allemaal over daglicht. De organisatie van uw bedrijfsevenement wordt tot in het kleinste detail voor u geregeld met alle nodige faciliteiten. Het unieke en speciale karakter dat u alleen bij Kasteel Tivoli aantreft, is een profijt voor alle productvoorstellingen, lezingen, bord meetings, congressen, teambuildings, seminars en bedrijfsfeesten.

De bedrijfsbijeenkomsten krijgen allemaal dat unieke en speciale karakter dat alleen Kasteel Tivoli kan brengen. Deze stimulerende plaats voor alle soorten bedrijfsevenementen is een ideaal en stijlvol ontmoetingspunt. Er is een capaciteit voor 250 gasten en een ruime parkeergelegenheid wordt gratis ter beschikking gesteld. De bereikbaarheid is werkelijk uniek te noemen: vlakbij Brussel – snelweg E19. De fijne gastronomische keuken is een grote toegevoegde waarde. Een plaats met oneindig veel pluspunten voor een volmaakt bedrijfsevenement.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Wij bespreken met alle plezier de opties en mogelijkheden.

Menu