Kasteel Tivoli
Lees meer

Jubilea

Zoekt u een mooie plaats dichtbij Brussel en Mechelen om een jubileum van een van uw werknemers of van uw bedrijf te vieren? Het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli is de perfecte locatie voor alle vormen van jubilea, ongeacht de aard van uw bedrijf.

U kunt met deze schitterende locatie laten zien wie u bent en zodoende kweekt u een groot vertrouwen bij klanten en prospecten. Omdat een bedrijfsjubileum ook de ideale wijze is om aan klantenbinding te doen, is een waardevol adres een must. Kasteel Tivoli beschikt over prachtige designzalen met een capaciteit tot 250 personen. Recepties tot en met banketten worden tot in de kleinste finesses uitgedacht. De uitstekend gastronomische support zal uw genodigden verrassen. De bediening is zeer vriendelijk en representatief. Op een domein van vier hectare en een bijzondere, Engels aangelegde tuin is dit een voortreffelijk adres.

Dichtbij gelegen bij de snelweg E19 is dit een voor iedereen gemakkelijk bereikbaar adres. Gratis parkeren op de ruime parkeerplaats is een aangenaam aspect.
Laat u op de hoogte brengen voor al onze formules en ideeën.

Menu