Kasteel Tivoli
Lees meer

Lezingen

Een lezing in Kasteel Tivoli zal veel bezoekers aantrekken.
De gemoderniseerde designzalen, met daglicht en een hedendaags decor, bepalen een groot gedeelte van de sfeer.

De authentieke elementen van het kasteel geven een extra dimensie van stijl en rust. Er is geen afleiding van buitenaf en sereniteit bepaalt de aandacht van de toehoorders. Door de goede bereikbaarheid bij Mechelen, vlakbij Brussel en bij de snelweg E19, vormen wij een ideaal ontmoetingspunt voor een lezing of een workshop. U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. U kunt hier in een aangename omgeving, op een domein van vier hectare, de kennis overbrengen aan uw bezoekers.

Gedurende onderbrekingen en pauzes tijdens de lezing of workshop kan er gebruikt gemaakt worden van de schitterende orangerie. Deze glazen buitentuin is een ideale plaats om tijdens een culinaire lunch, drankje of diner na te praten of geheel te relaxen. Een wandeling op het domein behoort tevens tot de mogelijkheden om het hoofd even leeg te maken of om op de juiste manier in beraad te gaan. Er staan verschillende zalen en verscheidene opstellingen tot uw beschikking. Wij reiken de juiste ondersteuning aan voor elke spreker.

Wij bespreken graag met u uw ideeën voor de organisatie van lezingen. Contacteer ons vrijblijvend om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden.

Menu