Lees meer

Zalenverhuur

Zalenverhuur

Kasteel Tivoli is het congrescentrum bij uitstek gelegen in het centrum van België en is vlot bereikbaar. Het Tivoli kasteel bevindt zich midden op de as Antwerpen – Brussel in Mechelen Noord, op 2 minuten van de autostrade (E19).

Deze idéale locatie voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen, events,… beschikt over verschillende zalen die plaats geven aan 5 tot 250 personen. De zalen kunnen apart of in combinatie met elkaar gebruikt worden. Op deze manier kan alles aangepast worden op maat voor uw event!

Zo kan u bij Kasteel Tivoli een volledig ingerichte vergaderzaal / vergaderruimte huren of een polyvalente zaal met een inrichting naar wens. Alle zalen zijn uitgerust met de modernste apparatuur en het volledige kasteel is voorzien van een kwaliteitsvol WIFI netwerk.

Kasteel Tivoli heeft een eigen keukenteam en voorziet de catering naar wens en op maat van uw noden en budget. Een ontvangst, ontbijt, lichte lunch, uitgebreid (private) diner,… het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wat kan iemand nog meer wensen van een congreslocatie dan dat het om een historische vestiging gaat, gelegen in het midden van het groen en vlakbij een stadskern.U kleedt de zalen aan zoals u wenst. Een professioneel team zorgt ervoor dat uw deelnemers perfect omkaderd zijn.

Naast zijn vlotte bereikbaarheid met de auto of het openbaar vervoer en de ruime parking, maakt ook de ligging ten opzichte van Mechelen (5 minuten), Brussel (20 minuten) en Antwerpen (15 minuten) van Tivoli de perfecte locatie voor uw event!

Download hier onze uitgebreide brochure met alle informatie.

Menu