LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Gemarineerde makreel met gele courgette, ceviche van duindoorn en fregola
----
Rumpsteak met pepersaus, warme groenten en frietjes
Of
Filet van lenghaasje met mosseljus, geconfijte aardappelen en spitskool
---
Soepje met exotisch fruit en riz condée

Tempura van pladijs met citrus
----
Lamsgebraadje met look, rozemarijn en gratin
Of
Gegrilde zalm met broccoli, mousselineaardappelen en bearnaise
---
Nougatine met veenbes, pistache en amandel

Witloofsoep met bieslook en groentenchips
----
Ribstuk van Brasvar met zuurkool en ovenaardappeltjes
Of
Vispannetje met witte wijnsaus en puree
---
Vanille-ijs met warme krieken

Bisque met grijze garnalen en crème van bieslook
----
Gevulde kip met tomaten, basilicum, krieltjes en champignonsaus
Of
Heekfilet met vichyssoise, prei en puree
---
Brownie met hazelnoot, vanille-ijs en karamel