LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Slaatje van gelakte kwartel met witloof en noten
----
Kalfsoester met gebakken champignons, roomsaus en aardappelkroketjes
Of
Filet van zeebaars, artisjok, spinazie en krokante aardappeltjes
----
Sabayon 

Krokant gerookte zalm met venkelchutney
----
Gegrild buikspek met oosterse lak en rösti
Of
Rode poon met champignons en parmezaanpuree
----
Dame blanche

Kippenspiesje met quinoasalade
----
Brandade van skrei met gepocheerd eitje en spinazie
Of
Filet mignon met bearnaise en verse frietjes
----
Appeltaartje met kaneelijs

Aspergesoepje met gerookte zalm
----
Gebakken roggevleugel met kappertjes
Of
Kalfsescaloppe met groentelasagne
----
Crème brûlée

Asperges op Vlaamse wijze
----
Vleesrib van Duroc, oosters gelakt met quinoacrunch
Of
Rode poon met bouillabaissejus en peulvruchten
----
Crème brûlée

Couscoussalade met krokante scampi
----
Ossobuco van kalkoen met lintpasta
Of
Hondshaai in't groen
----
Moelleux van origine chocolade met vanille

Velouté van Mechelse asperges met gerookte zalm
----
Zeewolffilet met gebakken spinazie, puree en gele biet
Of
Rumpsteak van lam met aardappelgratin en bloemkool
----
Beignets van banaan met chocolade en vanille-ijs

Kaaskroketje met dragoncrème
----
Zeebaarsfilet met salade van artisjok, babymaïs en puree
Of
Gegrilde onglet met pepersaus, verse frietjes en slaatje
----
Tarte tatin met kaneel-ijs