LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Zoete salade van venkel, varkensreepjes en granaatappel
----
Cordon bleu van wijting met rode bietsalade en mierikswortelsaus
Of
Steak met pastinaakfriet en sjalotsaus
---
Speculaastaart met pruimen en peren

Carpaccio van venkel met gerookte heilbot en groene saus
----
Schorseneren met pittige puree en omegabaars
Of
Stoofpot van varkenswang met pruimen en kroketten
---
Pompoentaart

Rosbief herfstsalade van witloof en appelen
----
Gegrilde hondshaai met buikspek en dashi
Of
Onglet met friet en boschampignons met choronsaus
---
Witte chocomousse met speculaas en coulis

Wijtingtartaar met rammenas en knolselderstructuren
----
Gebakken roggevleugel met doperwtsaus en gefrituurde venkel
Of
Gekarameliseerde varkensreepjes met rode kool en aardappelgratin
---
Gevulde speculaas

Kalfssneetjes vergezeld van aardappelblokjes, groene boontjes en ansjovis
----
Pladijs met gebrande bloemkool, looksaus en aardappelpuree
Of
Wilde eend met pastinaakpuree en pompoenbatonnets
---
Wortelcake met pecannoten