LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Couscoussalade met krokante scampi
----
Ossobuco van kalkoen met lintpasta
Of
Hondshaai in't groen
----
Moelleux van origine chocolade met vanille

Velouté van Mechelse asperges met gerookte zalm
----
Zeewolffilet met gebakken spinazie, puree en gele biet
Of
Rumpsteak van lam met aardappelgratin en bloemkool
----
Beignets van banaan met chocolade en vanille-ijs

Kaaskroketje met dragoncrème
----
Zeebaarsfilet met salade van artisjok, babymaïs en puree
Of
Gegrilde onglet met pepersaus, verse frietjes en slaatje
----
Tarte tatin met kaneel-ijs

Mechelse asperges met mousseline saus
----
Filet van zeebaars met lamsoren, bulgur en tomaat
Of
Spiering van brasvar met gegrilde groenten
----
Crème brûlée

Burrata, tomaat en basilicum
----
Roggevleugel met kappertjes, ovenpuree en kropsla
Of
Penne met gegrilde kip, asperges in een roomsausje
----
Cheesecake met seizoensfruit

Fantasie van serranoham met meloen
----
Gebakken roodbaarsfilet met risotto van tomaat
Of
Rundsonglet met pepersaus, slaatje en verse frietjes
----
Vanille-ijs met Hoogstraatse aardbeien

Velouté van Mechelse asperges met gerookte makreel
----
Zalmfilet “teriyaki” met noedels en gewokte groenten
Of
Varkensribstuk met gegrilde asperges en krieltjes
----
Tartelette van appel met kaneel-ijs

Gazpacho van tomaat met croutons en extra vierge olijfolie
----
Filet van makreel met tomatencompote en handgerolde couscous
Of
Gevulde parelhoen met artisjok, ratatouille en gekonfijte aardappel
----
Dame blanche