LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Vitello tonnato
----
Gegrilde zalmforel met een korstje van walnoot en waterkers, jonge prei en een beurre blanc
Of
Parelhoen met champignonsaus, polentakroket en artisjok
----
Coupe aardbei

Open ravioli met mosseltjes, fijne groenten en een saffraansausje
----
Lamsschouder met jonge groenten, quinoa en zijn jus
Of
Snoekbaars met hamza en ratatouille
----
Cake met vanille-ijs en exotisch fruit

Carpaccio van rund met tomatenstructuren en een basilicumcrème
----
Rollade van rog gevuld met groene kruiden, vichysoise, gemarineerde venkel en chateau-aardappel
Of
Mechelse koekoek met champignonsaus en groentekrans
----
Mississippi-moddertaart met chocolade-ijs

Carpaccio van zwaardvis met een vinaigrette van bloedsinaasappel,
crunch van wasabi en gemarineerde paddestoelen
----
Licht gepekeld speenvarken met linzen en een salade van rood- en witlof en zijn jus
Of
Gegrilde zeebaars met chorizopuree, groene asperges en een lauwe vinaigrette met balsamico
---
Ierse roomkaastaart met rood fruit

Springrol met gerookte eend en sojavinaigrette
----
Gegrilde zeebaars met een chorizopuree, groene asperges en een lauwe vinaigrette met balsamico
Of
Gekonfijte eendenbil met champignons en rösti
---
Frangipane met verse vijgen