LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Velouté van Mechelse asperges met gerookte makreel
----
Zalmfilet “teriyaki” met noedels en gewokte groenten
Of
Varkensribstuk met gegrilde asperges en krieltjes
----
Tartelette van appel met kaneel-ijs

Gazpacho van tomaat met croutons en extra vierge olijfolie
----
Filet van makreel met tomatencompote en handgerolde couscous
Of
Gevulde parelhoen met artisjok, ratatouille en gekonfijte aardappel
----
Dame blanche

Gazpacho met mozarella en basilicum
----
Hoevekip met zuiderse groenten en kroketjes
Of
Gebakken zalm met witte en groene asperges en bearnaisesaus
----
Dame noire

Rillettes van gerookte makreel met toast en asperges
----
Rumpsteak met tomaat, sla, frietjes en pepersaus
Of
Waterzooi van pladijs
----
Crème brûlée

Garnaal kroket met gegrilde citroen en gefruite rucola
----
Eendenborst met lavendel en polenta kroket
Of
Katvis met daslook, puree en dashi bouillon
----
Coupe aardbei

Vitello tonnato
----
Paling in 't groen
Of
Thaise stoverij met lamsvlees en rijst
----
Oreo tiramisu