LUNCHMENU

Elke week stelt onze chef een lunchmenu voor aan 29 euro voor 2 gangen + koffie
en 35 euro voor 3 gangen.


Wildpaté met crème van ui en brunoise van peer en aardpeer
----
Rode poon met wintergroentjes en bieslookpuree   
Of
Parelhoen met boslekkernijen en krokante schorseneren
---
Appelcrumble met kaneelijs

Traag gegaarde zalm met fregola, venkel en ceviche van komkommer
----
Brasvar met romanesco, bloemkool en Blackwell saus
Of
Kabeljauw met raapjes, puree en vichyssoise
---
Hazelnoot chocolade met vanille-ijs en hazelnoot crumble

Kaaskroket met Oud Brugge, gefruite rucola en citroencrème
----
In korst gebakken everzwijn met veenbes en witloof
Of
Mooie meid met brunoise van wintergroenten, noten en natuuraardappeltjes
---
Pavlova met vanille-ijs en citroencrème

Champignonroomsoep met boschampignons en ras el hanout
----
Gevulde kalkoen met dragonsaus, groene asperges en rösti
Of
Zeebaars met tomaat, bulgur en zeewier
---
Kerststronk

Buikspek met courgette en mosterdzaad
----
Thaise rode curry met rundsvlees, wokgroentjes en rijst
Of
Rogvleugel met andijvie, puree en kappertjes
---
Bladerdeeg met witte chocolademousse en bosbes