BUSINESS MEETINGS, GATHERINGS & FEESTEN

Onze prachtig ingerichte, historische meeting rooms en eventruimtes zijn van alle moderne technologie voorzien. Voor een stijlvolle én succesvolle vergadering, seminarie of bedrijfsevent.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Jouw bedrijfsevent op een historische locatie.

Het rustgevende en exclusieve kader van het Kasteel Tivoli midden in het groen is de plek bij uitstek voor de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen. Onze zalen voldoen esthetisch én technisch aan al je wensen en bieden een waaier aan mogelijkheden. Een product launch, een seminarie, vergadering of congres, lezingen, vormingsdagen of een personeelsfeest —Kasteel Tivoli garandeert een stijlvolle omkadering en service voor elk bedrijfsevent.

Neem contact op

PRODUCT LAUNCH

Geef jouw product de aandacht die het verdient.

Bij een productvoorstelling staat jouw bedrijf in de spotlights. En zo hoort het ook. Kasteel Tivoli biedt je een exclusief en stijlvol kader waarbij niet alleen onze historische zalen, maar ook de Engelse kasteeltuin en schitterende orangerie ter beschikking staan.

We doen er alles aan om jouw event spraakmakend te maken. Want daar draait het tenslotte om: ervoor zorgen dat je productvoorstelling en je boodschap blijft hangen. Jouw gasten staan voor ons centraal. Wij zorgen voor een service op maat en de volledige organisatie, zodat jij zorgeloos kan genieten en netwerken.

Neem contact op

SEMINARIE, VERGADERING OF CONGRES

Een rustgevende locatie voor business meetings.

Vergaderen weg van de werkplek geeft je de mogelijkheid om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, letterlijk. Kasteel Tivoli biedt je een rustgevend en exclusief kader om gesprekken in alle sereniteit te kunnen voeren. Een gevoelig thema aankaarten, een nieuwe strategie uittekenen of een creatieve pitch uitwerken? De historische meeting rooms van Kasteel Tivoli zijn van alle moderne technologie voorzien.

Jouw vergadering, seminarie of congres verdient een aanpak op maat. Je kan rekenen op een ruime keuze aan formules en volledige service. De vergaderzaal wordt opgesteld volgens jouw wensen en dankzij onze uitstekende catering komen jij en je gasten niets te kort. Even ontspannen en de batterijen opladen kan in de prachtige orangerie of kasteeltuin.

Neem contact op

LEZINGEN & WORKSHOPS

Een lezing in Kasteel Tivoli zal veel bezoekers aantrekken.

De gemoderniseerde designzalen, met daglicht en een hedendaags decor, bepalen een groot gedeelte van de sfeer. De authentieke elementen van het kasteel geven een extra dimensie van stijl en rust. Er is geen afleiding van buitenaf en sereniteit bepaalt de aandacht van de toehoorders. Door de goede bereikbaarheid bij Mechelen, vlakbij Brussel en bij de snelweg E19, vormen wij een ideaal ontmoetingspunt voor een lezing of een workshop. U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. U kunt hier in een aangename omgeving, op een domein van vier hectare, de kennis overbrengen aan uw bezoekers.

Gedurende onderbrekingen en pauzes tijdens de lezing of workshop kan er gebruikt gemaakt worden van de schitterende orangerie. Deze glazen buitentuin is een ideale plaats om tijdens een culinaire lunch, drankje of diner na te praten of geheel te relaxen. Een wandeling op het domein behoort tevens tot de mogelijkheden om het hoofd even leeg te maken of om op de juiste manier in beraad te gaan. Er staan verschillende zalen en verscheidene opstellingen tot uw beschikking. Wij reiken de juiste ondersteuning aan voor elke spreker.

Neem contact op

VORMINGSDAGEN

Als u een vormingsdag wilt geven in een aangename en mooie omgeving dan is het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli de volmaakte plaats.

De zalen met daglicht en stijlvol, modern design zijn een extra toegevoegde waarde voor de aanwezigen. De perfect uitgeruste zalen zijn een grote meerwaarde voor iedere vormingsdag. De gastronomische keuken die geserveerd wordt in de indrukwekkende orangerie maakt het geheel compleet. De ideale bereikbaarheid (regio Mechelen/Brussel – snelweg E19) maakt een vormingsdag bij Kasteel Tivoli direct geslaagd. Een gegarandeerde kwaliteit voor het beste resultaat. Het domein van vier hectare met een Engelse tuin maken de vormingsdag compleet.

Neem contact op

BEDRIJFS- EN 
PERSONEELSFEESTEN

Intiem, stijlvol en tot in de puntjes verzorgd.

Een bedrijfs- of personeelsfeest in stijl? Dat kan in Kasteel Tivoli. De toonaangevende locatie, vlekkeloze organisatie en persoonlijke service maken van je feest een schot in de roos. Kasteel Tivoli gaat voor stijl en kwaliteit met een historische toets. Je gasten worden verwend van aankomst tot vertrek met een feest dat tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Het team van Kasteel Tivoli organiseert alles op maat van jouw wensen en budget. Dat doen we met passie, zodat jij op een gepaste manier jouw medewerkers kan bedanken of de banden met je leveranciers, partners of klanten kan aanhalen. Bij ons is je bedrijfsfeest in goede handen, jij hoeft alleen maar te genieten.

Neem contact op

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.