JOUW EVENEMENT OP EEN HISTORISCHE LOCATIE.

Kasteel Tivoli is een tot de verbeelding sprekende locatie voor business events en familiefeesten in stijl.

ORANGERIE

Feesten & grote groepen | 250m²

De Orangerie van Kasteel Tivoli bevindt zich op het gelijkvloers, aan de achterzijde van het kasteel en geeft uit op een prachtig terras en weelderige Engelse tuin. Het hedendaagse interieur staat in uniek contrast met de authentieke vormgeving van het historische pand.

Virtueel bezoek

GROTE ZAAL

Feesten & meetings | 70m²

Van zodra je de Grote Zaal betreedt, waan je je wel een kasteelheer aan een traditioneel eeuwenoud hof. De Grote Zaal is klassiek ingericht met een prachtig hoog plafond en imposante kroonluchter. De ruimte is voornamelijk geschikt voor een exclusieve walking diner, receptie of souper.

Virtueel bezoek

LOUNGE BAR

Corporate events & gatherings | 55m²

De lounge bar is een prachtige lichte ruimte met stijlvolle design meubelen. Het salon kan worden afgesloten met glazen deuren en is flexibel te gebruiken naargelang jouw wensen. Deze ruimte is dan ook perfect voor business events en bedrijfsborrels. De traditionele wiskey bar is de eye catcher van de ruimte die je event net dat meer cachet geeft.

Virtueel bezoek

FRANS SALON

Kleinere feesten & drinks | 35m²

Het Frans Salon bevindt zich op de eerste verdieping van het kasteel en is ideaal voor intieme feesten. Het decor is chic en stijlvol met authentieke houten wand- en vloerbekleding. Het salon is uitermate geschikt voor een receptie of als ontvangstruimte voor een event in één van onze andere zalen.

Virtueel bezoek

BOARDROOM

Grote meetings | 55m²

Onze grote vergaderzaal wordt opgesteld volgens jouw wensen en is voorzien van alle moderne technologie — van wifi tot professionele beamer. Deze ruimte is erg geschikt voor uitgebreide team meetings, vergaderingen, bedrijfspresentaties, seminaries of teambuildings. Onze excellente catering zorgt ervoor dat je niets te kort komt.

Virtueel bezoek

MEETING ROOM

Kleine meetings | 22m²

Deze kleine meeting room is geschikt voor kleinere meetings, vergaderingen, brainstormsessies en klantafspraken. Een rustige plek in het groen, waar je ongestoord tot concrete en creatieve resultaten kan komen. Koffie, frisdrank, ontbijt, lunch of vieruurtje? Kasteel Tivoli voorziet alles wat je nodig hebt.

Virtueel bezoek

RODE MEETING ROOM

Kleine meetings | 23m²

De Rode Meetingroom biedt een knusse en inspirerende omgeving van 23m² voor vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Met moderne faciliteiten en een levendige inrichting is deze ruimte ideaal voor teams die op zoek zijn naar een creatieve en productieve bijeenkomst. De Rode Meetingroom is uitgerust met WiFi, projector en whiteboard.

Virtueel bezoek

TUINEN

De tuinen van Kasteel Tivoli.

Het domein Tivoli, gelegen nabij het centrum van Mechelen, biedt je een oase van rust midden in het groen. Het historische kasteel met restaurant, vergaderruimtes en zalen ligt verscholen in een prachtig 3 hectare groot park dat werd opgebouwd als een authentieke Engelse tuin.

Virtueel bezoek