VEELZIJDIG EN OP MAAT VAN UW WENSEN

Uw event, feest of vergadering zal helemaal geslaagd zijn in het monumentale, gemoderniseerde Kasteel Tivoli.

ORANGERIE

FEESTEN & GROTE GROEPEN

De Orangerie van Kasteel Tivoli bevindt zich op het gelijkvloers, aan de achterzijde van het kasteel en geeft uit op een prachtig terras en weelderige tuin. Het hedendaagse interieur vormt een boeiend contrast met de authentieke vormgeving van het gebouw. De Orangerie is 250 m2 groot.

Virtueel bezoek

GROTE ZAAL

FEESTEN & MEETINGS

In de Grote Zaal van het kasteel waant u zich aan een traditioneel hof van enkele eeuwen geleden. Deze 70 m2 grote zaal is klassiek ingericht, heeft een prachtig hoog plafond en een imposante kroonluchter. De ruimte is aangewezen voor een walking diner, receptie of exclusief souper.

Virtueel bezoek

LOUNGE

CORPORATE EVENTS & GATHERINGS

Een lounge hoort een échte lounge sfeer te hebben. De lounge van Kasteel Tivoli is precies dat: een stijlvolle ruimte met designmeubilair en onze bekende whiskeybar. De 55 m2 grote zaal kan worden aangepast naargelang uw noden of wensen.

Virtueel bezoek

FRANS SALON

KLEINERE FEESTEN OF DRINKS

Het Frans Salon bevindt zich op de eerste verdieping van het kasteel en is ideaal voor intieme (familie) feesten. Het authentiek interieur met houten vloeren, wanden en meubilair zorgt voor een unieke sfeer. Het Frans Salon is 35 m2 groot en stijlvol ingericht; een combinatie met één van de andere zalen is mogelijk.

Virtueel bezoek

BOARDROOM

GROTE MEETINGS

Onze grote vergaderzaal is ruim 55 m2 groot en voorzien van alle business comfort, van wifi tot een professionele beamer. Deze ruimte is aangewezen voor uitgebreide teamvergaderingen, bedrijfspresentaties, seminaries of teambuilding activiteiten. Ons team zorgt er bovendien voor dat men steeds voorzien wordt van de nodige drankjes en/of versnaperingen.

Virtueel bezoek

MEETING ROOM

KLEINE MEETINGS

Voor wie een kleiner aantal mensen wenst samen te brengen, is er onze kleinere meeting room. Met ruim 22 m2 is het een rustige plek, waar men ongestoord presentaties kan geven of tot concrete werkresultaten kan komen. Combineer dit met een smakelijke lunch en ook deze meeting room zal een goede investering blijken!

Virtueel bezoek

TUINEN

DE TUINEN VAN HET KASTEEL

Het Tivoli domein is centraal gelegen in het economisch voortvarende Vlaanderen, nabij de stad Mechelen. Het kasteel, met haar restaurant, vergaderzalen en banquetruimtes, ligt verscholen in een prachtig 3 Ha groot park dat is opgebouwd als een Engelse tuin.

Virtueel bezoek