EEN UNIEK FAMILIEMOMENT IN KASTEEL TIVOLI

Een huwelijk, verjaardag, babyborrel, communie- of lentefeest: een uniek moment verdient een unieke locatie. Kasteel Tivoli heeft precies wat je zoekt om van elk feest een succes maken.

HUWELIJK

Een sprookjesachtige locatie voor de mooiste dag van je leven.

Eén van de belangrijkste momenten in uw leven wordt bij Kasteel Tivoli omgetoverd tot een huwelijksfeest met sprookjesallure. Het historische kasteel is vernieuwd met schitterende designzalen en authentieke details. Te midden van vrienden en familie beleeft u hier het huwelijksfeest van uw dromen. Tot in de kleinste aspecten besteden wij aandacht aan al uw wensen. Niets is ons te speciaal of te bijzonder, alles ligt in onze mogelijkheden. Schitterende recepties tot en met een exclusief avondfeest krijgen van ons team de volledige en professionele aandacht.Bij mooi weer kan de receptie op het prachtige vier hectare tellende domein gehouden waar een Engelse tuin een extra troef is. Tot 250 mensen kunnen wij verwennen op uw huwelijksfeest terwijl u ontspannen geniet van uw genodigden. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. De culinaire ondersteuning is zeer verfijnd. Ook de bereikbaarheid en ligging van deze schitterende trouwlocatie is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen – nabij de snelweg E19 – is het kasteel voor iedereen heel gemakkelijk te vinden. Een gratis en ruime parkeerplaats staat gratis ter beschikking.
De gastronomische keuken is een grote toegevoegde waarde.

Neem contact op

BABYBORREL

Als trotse ouders bent u blij en enthousiast over uw baby. Iedereen wilt komen kijken en u feliciteren.

Daarom is een babyborrel bij het historische Kasteel Tivoli de ideale oplossing. De bijzondere sfeer bij dit kasteel zorgt ervoor dat uw genodigden optimaal genieten bij uw babyborrel. U kunt op deze wijze zelf totaal ontspannen en alle felicitaties in ontvangst nemen en uw baby trots voorstellen aan uw gasten. Wij hebben verschillenden formules voor een fijne babyborrel en overleggen dit graag vrijblijvend met u. Wij houden altijd rekening met uw wensen en ideeën. Het prachtige park van vier hectare maakt het geheel compleet maar ook de bereikbaarheid is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen en dichtbij de snelweg E19. De genodigden voor deze babyborrel kunnen gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Neem contact op

RECEPTIE

Als u een bijzondere receptieplaats zoekt voor een stijlvolle en aangename receptie dan is Kasteel Tivoli daar beslist het volmaakte toneel voor.

Het kasteel is uitermate geschikt voor iedere receptie en voor alle soorten aangelegenheden. De stijlvolle ruimten, de gastronomische hapjes en de grote verscheidenheid aan drankjes, zorgen ervoor dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. De hartelijke bediening maakt alles compleet. U kunt dus optimaal genieten terwijl het team van Kasteel Tivoli uw gasten op en top verwent. Bij mooi weer kan de receptie buiten gehouden worden met zicht op het domein van vier hectare met Engelse tuin. Door de makkelijke bereikbaarheid vlakbij Brussel en Mechelen, langs de snelweg de E 19, begrijpt u dat een receptie houden bij Kasteel Tivoli toegejuicht zal worden door uw gasten. De ruime parkeerplaats is gratis.

Neem contact op

COMMUNIE- EN LENTEFEEST

Een lentefeest in de meimaand is inmiddels de gewoonte voor iedereen die geen communiefeest houdt maar toch het “groot worden” wilt vieren.

De kinderen kijken daar al maanden naar uit en dus moet het een onvergetelijke dag worden. Het gemoderniseerde, historische kasteel Tivoli heeft prachtige designzalen om een lentefeest aan te bieden. De aangename en warme sfeer is een belangrijk onderdeel om samen met familie en vrienden het lentefeest van uw zoon of dochter te vieren. Het is van groot belang dat de kinderen zich goed amuseren. Het domein van vier hectare met Engelse tuin en speeltuin biedt genoeg plaats voor kinderentertainment. Of het nu gaat om een groot of intiem lentefeest, het professionele team van kasteel Tivoli staat klaar om het iedereen naar de zin te maken. De hapjes en drankjes voor de kinderen zijn afgestemd op een vrolijke uitstraling en ook voor de ouders is het een feestelijke aangelegenheid met fijne gastronomische ondersteuning.
Wij garanderen voor iedereen een mooie en gelukkige dag met kindvriendelijke decoratie. Maak gerust een afspraak om onze mogelijkheden te bespreken voor een lentefeestje om nooit te vergeten.

Neem contact op

VERJAARDAGSFEEST

Het gemoderniseerde, historische Kasteel Tivoli is op-en-top een volmaakte plaats om een verjaardag te vieren.

De vele grote en kleinere zalen zijn uitstekend geschikt voor een verjaardag in intieme vorm of groots uitgepakt.Indien u liever wenst om in de prachtige orangerie te vertoeven, met schitterend uitzicht op het uitgestrekte domein met Engelse tuin, dat bent u daar voor in de gelegenheid. Wij reserveren dan een grote of kleine tafel voor u. De gastronomie is uitmuntend en zal de verjaardag opluisteren met drankjes, hapjes en/of een buffet of diner. Deze historische plaats met prachtige sfeervolle en hedendaagse accenten is een ideale omgeving voor een sfeervolle en gezellige verjaardag voor u, uw familie en vrienden, afgesproken of als verrassing.

Neem contact op

HUWELIJKSVERJAARDAGEN

Iedere huwelijksverjaardag die gevierd zal worden moet een mooi feest worden.

Of het nu de eerste huwelijksverjaardag is, of de zilveren, de gouden of diamanten, het moet toch fijn en speciaal gevierd worden.

Een huwelijksverjaardag viert u in het prachtige gemoderniseerde historische kasteel Tivoli. De omgeving is bijzonder aangenaam en sfeervol voor het huwelijkspaar dat hier optimaal kan genieten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van kasteel Tivoli.
Wij houden rekening met alle wensen en budget voor de huwelijksverjaardag.

Als het een ouder huwelijkspaar is, wordt de leeftijd gerespecteerd. De gastronomie is gerenommeerd en wordt door een hartelijke bediening geserveerd. Bij een gelukwensenreceptie worden creatieve hapjes en heerlijke drankjes aangereikt. U kunt naar wens een avondfeest met buffet of diner presenteren. Gezien de eenvoudige bereikbaarheid, vlakbij Brussel en Mechelen, nabij de snelweg E 19, is het voor de genodigden zeer eenvoudig het kasteel te vinden.

Neem contact op

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.