EEN UNIEK FAMILIEMOMENT IN KASTEEL TIVOLI

Een huwelijk, verjaardag, babyborrel, communie- of lentefeest: een uniek moment verdient een unieke locatie. Kasteel Tivoli heeft precies wat je zoekt om van elk feest een succes maken!

HUWELIJK

Een sprookjesachtige locatie voor de mooiste dag van je leven.

Bij Kasteel Tivoli wordt je huwelijksfeest een waar sprookje. Het historische kasteel is vernieuwd met prachtige designzalen en authentieke details. Samen met familie en vrienden beleven jullie een dag om nooit meer te vergeten. We bespreken alles tot in de kleinste details —niets is ons te speciaal of bijzonder.

Bij mooi weer kan de receptie gehouden worden op het prachtige domein met Engelse tuin. Wij zorgen voor alles, jullie hoeven alleen maar te genieten. Kasteel Tivoli is bovendien erg goed gelegen —nabij de E19 tussen Brussel en Antwerpen — en makkelijk bereikbaar. De gasten kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats die gratis ter beschikking wordt gesteld.

Neem contact op

BABYBORREL

Je kersverse spruit in de spotlights zetten?

Proficiat met de geboorte van jullie kleine wonder! Deze gebeurtenis laat je natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. De historische zalen in Kasteel Tivoli bieden oneindig veel mogelijkheden en kunnen helemaal naar jullie wens ingericht worden. Samen met ons team zorgen we ervoor dat alles tip top in orde is.

Voorzie je je gasten graag van een hapje en een 'borrel'? Onze catering zorgt voor het beste fingerfood en de heerlijkste gerechtjes en zoetigheden. Kasteel Tivoli is bovendien heel gemakkelijk te bereiken en beschikt het over voldoende parkeergelegenheid. Overtuigd? Contacteer ons vrijblijvend voor een plan op maat. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijke dag!

Neem contact op

RECEPTIE

Een unieke receptie midden in het Mechelse groen.

Wil je een receptie organiseren in de buurt van Mechelen, dan is Kasteel Tivoli de gedroomde locatie! Wij hebben alles in huis om van je receptie een groots succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken, een prachtig domein met Engelse tuin en een enthousiast team dat alles in het werk stelt om je receptie vlekkeloos te laten verlopen.

Kasteel Tivoli is bovendien makkelijk bereikbaar en de gasten kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats die gratis ter beschikking wordt gesteld. Contacteer ons vrijblijvend voor een concept op maat.

Neem contact op

COMMUNIE- EN LENTEFEEST

Met Kasteel Tivoli maak je er een stralend feest van!

De kinderen kijken vak al maanden uit naar hun communie of lentefeest. Kasteel Tivoli heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken —prachtige zalen en uitstekende catering (voor kids). De aangename en warme sfeer is een belangrijk onderdeel om samen met familie en vrienden het lentefeest van zoon of dochter te vieren. Op ons groots domein met Engelse tuin en speeltuin kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten. 

Of het nu gaat om een groot of intiem feest, ons professionele team staat klaar om het iedereen naar zijn zin te maken. Contacteer ons vrijblijvend voor een feest op maat van jouw zoon of dochter.

Neem contact op

VERJAARDAGSFEEST

Maak van je verjaardag een knalfeest.

Of je nu gaat voor een groots feest of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, in Kasteel Tivoli kan het allemaal. We beschikken over grote en kleinere zalen, een prachtige, lichtrijke orangerie met uitzicht over het domein met Engelse tuin.

Onze chef en keukenteam staan klaar met drankjes, hapjes en/of een buffet of diner. Deze historische locatie met prachtige hedendaagse accenten is de ideale omgeving voor een sfeervolle en gezellige verjaardag. Contacteer ons vrijblijvend voor jouw verjaardagsfeest.

Neem contact op

HUWELIJKSVERJAARDAGEN

Voor een onvergetelijk "zoveel jaar getrouwd"-feest.

Of je nu een jaar of vijftig jaar getrouwd bent, elke huwelijksverjaardag is er eentje om te koesteren en om te vieren. Met jullie tweetjes, met het gezin of met de hele familie. Kasteel Tivoli is de ideale locatie voor een sfeervolle en onvergetelijke feest.  Ons professionele team luistert naar jouw wensen en budget en regelt alles  tot in de puntjes.

Onze gastronomische keuken is uitstekend en je gasten worden met de glimlach verwend met creatieve hapjes en heerlijke drankjes. Kasteel Tivoli is bovendien heel gemakkelijk te bereiken en beschikt het over voldoende parkeergelegenheid. Contacteer ons vrijblijvend voor een huwelijksverjaardagsfeest op maat. Het wordt ongetwijfeld een prachtige dag!

Neem contact op

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.