GASTRONOMIE

Chef Zee en zijn keukenteam zetten hun passie en creativiteit om in de meest originele lunchgerechten, die elke dag vers en met liefde bereid worden.

RESTAURANT

De meest originele gerechten — elke dag vers en met liefde bereid.

Chef Zee en zijn keukenteam zetten hun passie en creativiteit om in de meest originele creaties, die elke dag vers en met liefde bereid worden. En bij elk overheerlijk gerecht hoort uiteraard ook een aangepaste wijn. Kasteel Tivoli presenteert een erg knappe wijnkaart met met traditionele en minder traditionele wijndomeinen uit Europa en de wereld. Niet alleen vlees- en visliefhebbers, maar ook vegetariërs komen bij ons ruimschoots aan hun trekken. Bij mooi weer kan je genieten op het prachtig terras midden in onze Engelse kasteeltuin.

Kom à la carte dineren en reserveer je tafeltje via 015 70 91 60 of info@kasteeltivoli.be.

Ontdek onze kaart

LUNCH

Gezellig lunchen in het Mechelse groen.

Het restaurant van Kasteel Tivoli is de ideale locatie voor een snelle lunch of een uitgebreid viergangenmenu. Tussen de werkuren in of als smaakvol intermezzo tijdens een dagje vrijaf kan je ’s middags bij ons aan tafel schuiven. Al onze eigentijdse gerechten kunnen worden gecombineerd met een ruime keuze aan passende wijnen uit de hele wereld. Niet alleen vlees- en visliefhebbers, maar ook vegetariërs komen bij ons ruimschoots aan hun trekken. En bij zonnig weer is het heerlijk toeven op het mooiste tuinterras van Mechelen!

Kom gezellig lunchen en reserveer je tafeltje via 015 70 91 60 of via info@kasteeltivoli.be.

Ontdek onze kaart

BRUNCH

Eén keer per maand, behalve in juli en augustus, kan je bij ons terecht voor een overheerlijke zondagsbrunch. We verwennen je met een uitgebreid buffet van koude en warme gerechtjes en speciaal voor de zoetekauwen is er een hemels dessertbuffet. Je bent die zondag van 11u30 tot 15u30 welkom in ons restaurant voor een smakelijke start van je dag. Een wandeling door het prachtige Tivolipark en langs de kinderboerderij maken je zondagse uitstap helemaal compleet.

Ontdek onze zondagsbrunch

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het bericht.